Verzending en bezorging

Wij leveren onze pakketten via DHL, Uiteraard kunt u uw bestelling ook afhalen in Schiedam, alleen op afspraak. Nederland Binnen Nederland versturen wij uw pakket voor € 12,50 België Binnen België versturen wij uw pakket voor €12,50,-      

Ja, in gevallen kan je de bestelling al de volgende dag of binnen twee of drie werkdagen verwachten. Benieuwd of we jouw product ook zo snel kunnen leveren? Stuur een mail naar info@facesigning.nl.

Kosten 

De kosten van een versnelde levering verschillen per product , wij geven dit aan na ontvangst van uw mail.

Dat kan. In het bestelproces kun je aangeven dat je de bestelling wilt komen afhalen. U ontvangt van ons een mail waar en wanneer het pakket klaarstaat voor afhaal. Let op u dient wel vooraf te betalen.

Je ontvangt geen track & trace-code u ontvangt een mail van ons zodra je bestelling verzonden is. Je kunt je zending meestal de volgende dag binnen verwachten.

De levertijden die je terugvindt op onze website, zijn een indicatie. Dat betekent dat ze geen zogenaamde ‘fatale termijn’ zijn, die zou kunnen leiden tot aansprakelijkheid als we die aangegeven levertijd zouden overschrijden. Hoe dan ook: we horen binnen de aangegeven levertijd na bestelling te leveren, tenzij we een langere levertijd met je communiceren. Natuurlijk doen we er alles aan om je bestelling binnen de genoemde levertijd te leveren. Maar we hebben niet alles in de hand. Soms hebben we te maken met derde partijen, we hebben altijd met bezorgdiensten te maken en soms speelt het weer ook een rol. Ben je bang dat we de gecommuniceerde levertijd niet gaan halen en levert dit moeilijkheden voor je op? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we met je kunnen meedenken over een oplossing.

Alle bezorgingen vinden plaats tussen 08.00-18.00 uur. Als je niet aanwezig bent op het moment dat DHL langskomt, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Als je bij deze tweede bezorgpoging opnieuw niet thuis bent, dan wordt je bestelling teruggestuurd naar ons magazijn. We moeten daarna opnieuw bezorgkosten in rekening brengen, probeer dit dus liever te voorkomen.

Een exact tijdstip kunnen we niet aangeven. Standaard leveren we via DHL.. Is je pakket groter dan 1.75 meter? Dan levert Steenbergen het pakket.

DHL  DHL levert elke werkdag tussen 8:00 en 18:00. DHL levert niet in het weekend.

Steenbergen levert van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18: 00 .

Zodra de bestanden goedgekeurd zijn en de betaling geregeld is begint de levertijd te lopen. Voordat je het aantal werkdagen kan berekenen, is het belangrijk om te weten wat de levertijd van het product is.

In de meeste gevallen lost de vertraging zich vanzelf op en zal het alsnog de eerstvolgende werkdag aangeboden worden. Duurt de vertraging meer dan twee werkdagen, neem dan gerust Contact met ons op. Wij zullen uitzoeken wat er met het pakket aan de hand is en gaan ons best doen om deze alsnog zo snel mogelijk geleverd te krijgen.

Het versturen naar een postbus is niet mogelijk.