Veelgestelde vragen


Wij leveren onze pakketten via DHL, Uiteraard kunt u uw bestelling ook afhalen in Schiedam, alleen op afspraak. Nederland Binnen Nederland versturen wij uw pakket voor € 12,50 België Binnen België versturen wij uw pakket voor €12,50,-      

Wij helpen graag mee aan een goed printbaar bestand. Stuur een mail naar info@facesigning.nl met uw wensen. Je ontvangt altijd eerst een digitale drukproef ter akkoord. Pas na jouw akkoord gaan we bedrukken.

Voor het opmaken van bestanden raden we aan om professionele opmaakprogramma’s te gebruiken. Denk hierbij aan Adobe Illustrator, Indesign of Photoshop. Hiermee behaal je het beste resultaat voor jouw drukwerk.

De volgende bestanden zijn geschikt om aan te leveren
– .pdf met lettertypes in contouren
– .eps / in Adobe illustrator t/m versie CC en lettertypes omgezet naar contouren (ctrl+shift+o)
– .ai t/m versie CC en lettertypes omgezet naar contouren (ctrl+shift+o)
Indien je geen geschikt bestand hebt helpen wij je natuurlijk graag verder.

Wij bieden op opmaak-, vormgevingsdiensten aan. Heb je toch een ontwerp nodig maar niet de mogelijkheid om er zelf een te ontwerpen? Bij sommige producten zoals parkeerborden is dat inbegrepen. Bij overige producten hanteren wij kosten voor het opmaken en vormgeven. Stuur een mail naar info@facesigning.nl met uw wensen voor een prijsopgave

Wanneer je je bestand aanlevert, kun je er altijd op rekenen dat wij automatisch of handmatig controleren of het voldoet aan onze aanleverspecificaties. Zo weet je zeker dat jouw bestand goed gedrukt kan worden!

Bij Face Signing kunnen de bestanden op een aantal manieren aangeleverd worden. Tijdens bestelproces of na bestellen het bestand mailen naar info@facesigning.nl o.v.v. je ordernummer.

Wanneer je je bestand aanlevert, kun je er altijd op rekenen dat wij automatisch of handmatig controleren of het voldoet aan onze aanleverspecificaties. Zo weet je zeker dat jouw bestand goed gedrukt kan worden!

Vooruitbetaling via iDeal

Veilig, simpel en snel.

Op rekening

Op rekening is alleen mogelijk voor bedrijven die vaker bestellen en Gemeente en overheidsinstanties. Na goedkeuring krijg de factuur achteraf per mail toegestuurd. Deze optie is kosteloos. Je hoeft dus niet direct te betalen. De betalingstermijn is veertien dagen.

Rechtstreekse overboeking

Houd er rekening mee dat de levertijd van je bestelling langer duurt. Die behandelen we namelijk pas zodra de betaling binnen is. Let op: vermeld altijd het ordernummer in de omschrijving.

Ja, je kan via bankoverschrijving betalen. Op zowel de orderbevestiging als de factuur staan onze bankgegevens. Onder vermelding van je ordernummer kun je de betaling overboeken.

Heb je voor vooruitbetaling gekozen? Dan raden wij aan een betaalbevestiging te mailen naar info@facesigning.nl. , zodat we jouw order snel in behandeling kunnen nemen.

Ja, in gevallen kan je de bestelling al de volgende dag of binnen twee of drie werkdagen verwachten. Benieuwd of we jouw product ook zo snel kunnen leveren? Stuur een mail naar info@facesigning.nl.

Kosten 

De kosten van een versnelde levering verschillen per product , wij geven dit aan na ontvangst van uw mail.

Dat kan. In het bestelproces kun je aangeven dat je de bestelling wilt komen afhalen. U ontvangt van ons een mail waar en wanneer het pakket klaarstaat voor afhaal. Let op u dient wel vooraf te betalen.

Wij bieden soms een pakketkorting. De prijzen die wij online hanteren zijn al zo laag mogelijk en marktconform. Wij kunnen hier soms van afwijken wanneer het gaat om een grote order. Vraag gerust een offerte aan.

Bestellen kan ook per mail. Wij hebben een factuuradres en een afleveradres nodig. Je ontvangt een factuur van de orden. Na ontvangst betaling gaat de order in werking.

Je ontvangt geen track & trace-code u ontvangt een mail van ons zodra je bestelling verzonden is. Je kunt je zending meestal de volgende dag binnen verwachten.

De levertijden die je terugvindt op onze website, zijn een indicatie. Dat betekent dat ze geen zogenaamde ‘fatale termijn’ zijn, die zou kunnen leiden tot aansprakelijkheid als we die aangegeven levertijd zouden overschrijden. Hoe dan ook: we horen binnen de aangegeven levertijd na bestelling te leveren, tenzij we een langere levertijd met je communiceren. Natuurlijk doen we er alles aan om je bestelling binnen de genoemde levertijd te leveren. Maar we hebben niet alles in de hand. Soms hebben we te maken met derde partijen, we hebben altijd met bezorgdiensten te maken en soms speelt het weer ook een rol. Ben je bang dat we de gecommuniceerde levertijd niet gaan halen en levert dit moeilijkheden voor je op? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we met je kunnen meedenken over een oplossing.

Alle bezorgingen vinden plaats tussen 08.00-18.00 uur. Als je niet aanwezig bent op het moment dat DHL langskomt, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Als je bij deze tweede bezorgpoging opnieuw niet thuis bent, dan wordt je bestelling teruggestuurd naar ons magazijn. We moeten daarna opnieuw bezorgkosten in rekening brengen, probeer dit dus liever te voorkomen.

Een exact tijdstip kunnen we niet aangeven. Standaard leveren we via DHL.. Is je pakket groter dan 1.75 meter? Dan levert Steenbergen het pakket.

DHL  DHL levert elke werkdag tussen 8:00 en 18:00. DHL levert niet in het weekend.

Steenbergen levert van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18: 00 .

Zodra de bestanden goedgekeurd zijn en de betaling geregeld is begint de levertijd te lopen. Voordat je het aantal werkdagen kan berekenen, is het belangrijk om te weten wat de levertijd van het product is.

In de meeste gevallen lost de vertraging zich vanzelf op en zal het alsnog de eerstvolgende werkdag aangeboden worden. Duurt de vertraging meer dan twee werkdagen, neem dan gerust Contact met ons op. Wij zullen uitzoeken wat er met het pakket aan de hand is en gaan ons best doen om deze alsnog zo snel mogelijk geleverd te krijgen.

Het versturen naar een postbus is niet mogelijk.

Het adres van een verzonden pakket kunnen we niet wijzigen totdat DHL een eerste bezorgpoging heeft gedaan. Nadien is het uiteraard mogelijk om het adres te wijzigen. Bij deze correctie brengen we € 15,- euro exclusief btw in rekening per zending.

Het is uiteraard mogelijk om een bestelling naar verschillende adressen te versturen. Wel worden er kosten in rekening gebracht per extra afleveradres. Neem voor meer informatie gerust Contact met ons op of stuur een mail naar info@facesigning.nl.

Je order kan om verschillende redenen nog niet in productie genomen zijn. Controleer zelf goed of je de order betaald hebt en of je het bestand hebt aangeleverd of hebt goedgekeurd. Kijk ook of je misschien een mail van ons hebt ontvangen.

Als alles klopt, maar jouw order nog steeds niet in productie is genomen, kun je contact opnemen met info@facesigning.nl. Wij zoeken dan uit wat er precies aan de hand is!

Hoe lang blijft een offerte geldig?

Een offerte is vier weken geldig. Is de termijn verlopen? Dan kunnen we de offerte opnieuw uitbrengen voor je.

Kun je het product wat je graag wilt bestellen niet vinden? Dan kun je hiervoor een offerte aanvragen. We maken heel veel op maat. producten. Of neem gerust contact op met onze klantenservice.
Face Signing biedt voordelige producten aan voor iedereen. Dat geldt niet alleen voor zakelijke klanten, maar ook als particulier bestel je eenvoudig jouw producten. Voor iedereen geldt dezelfde scherpe prijs.
Ja, maar alleen wanneer je bestelling nog niet is verwerkt. Zodra je bestelling in behandeling is genomen en in productie is gegaan, is dit niet meer mogelijk.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk producten en printwerk. Producten op maat of printwerk kun je daarom niet terugsturen. Printwerk en maat producten zijn gepersonaliseerd en niet weer opnieuw te gebruiken.

Is de order niet geleverd zoals je verwacht had door bijvoorbeeld beschadiging, productiefouten ? We horen graag waarom jij niet tevreden bent de order. Geef je klacht inclusief foto’s door via de mail naar info@facesigning.nl

Niet-gepersonaliseerde producten mag je terugsturen. Denk bijvoorbeeld aan kliklijsten en stoepborden. Neem ook hiervoor contact op met ons voordat u wilt terugsturen, wij maken een retour aan.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, moet je ons duidelijk aangeven dat je het product terug wil sturen. Dit kan bijvoorbeeld door ons een mail te sturen (info@facesigning.nl ). Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer.

Retouradres

Face Signing stuurt u een retouradres na goedkeuring van uw retour.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling die je tot op dat moment hebt gedaan zo snel mogelijk weer terug. Dit zal niet later zijn dan 14 dagen nadat wij de melding hebben gekregen. Deze kosten zijn exclusief leverkosten, maar een uitzondering van andere extra kosten die je mogelijk gemaakt hebt. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de order in eerste instantie ook hebt betaald, tenzij je specifiek anders vermeldt. Hier rekenen wij geen extra kosten voor. Wij mogen de terugbetaling wel uitstellen tot wij de producten hebben ontvangen, of tot wanneer wij bewijs hebben gezien dat de producten zijn teruggestuurd.

Een offerte vraag je het snelst aan via deze link. Vul hier je gewenste specificaties in. Je ontvangt binnen 3 werkdagen reactie op je aanvraag.