Garantie, kwaliteit en annuleren

Ja, maar alleen wanneer je bestelling nog niet is verwerkt. Zodra je bestelling in behandeling is genomen en in productie is gegaan, is dit niet meer mogelijk.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk producten en printwerk. Producten op maat of printwerk kun je daarom niet terugsturen. Printwerk en maat producten zijn gepersonaliseerd en niet weer opnieuw te gebruiken.

Is de order niet geleverd zoals je verwacht had door bijvoorbeeld beschadiging, productiefouten ? We horen graag waarom jij niet tevreden bent de order. Geef je klacht inclusief foto’s door via de mail naar info@facesigning.nl

Niet-gepersonaliseerde producten mag je terugsturen. Denk bijvoorbeeld aan kliklijsten en stoepborden. Neem ook hiervoor contact op met ons voordat u wilt terugsturen, wij maken een retour aan.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, moet je ons duidelijk aangeven dat je het product terug wil sturen. Dit kan bijvoorbeeld door ons een mail te sturen (info@facesigning.nl ). Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer.

Retouradres

Face Signing stuurt u een retouradres na goedkeuring van uw retour.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling die je tot op dat moment hebt gedaan zo snel mogelijk weer terug. Dit zal niet later zijn dan 14 dagen nadat wij de melding hebben gekregen. Deze kosten zijn exclusief leverkosten, maar een uitzondering van andere extra kosten die je mogelijk gemaakt hebt. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de order in eerste instantie ook hebt betaald, tenzij je specifiek anders vermeldt. Hier rekenen wij geen extra kosten voor. Wij mogen de terugbetaling wel uitstellen tot wij de producten hebben ontvangen, of tot wanneer wij bewijs hebben gezien dat de producten zijn teruggestuurd.