Veelgestelde vragen

Frequently Asked Questions


Bij Face Signing kunnen de bestanden op een aantal manieren aangeleverd worden. Tijdens bestelproces of na bestellen het bestand mailen naar info@facesigning.nl o.v.v. je ordernummer.

Wanneer je je bestand aanlevert, kun je er altijd op rekenen dat wij automatisch of handmatig controleren of het voldoet aan onze aanleverspecificaties. Zo weet je zeker dat jouw bestand goed gedrukt kan worden!

Een exact tijdstip kunnen we niet aangeven. Standaard leveren we via DHL.. Is je pakket groter dan 1.75 meter? Dan levert Steenbergen het pakket.

DHL  DHL levert elke werkdag tussen 8:00 en 18:00. DHL levert niet in het weekend.

Steenbergen levert van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18: 00 .

Hoe lang blijft een offerte geldig?

Een offerte is vier weken geldig. Is de termijn verlopen? Dan kunnen we de offerte opnieuw uitbrengen voor je.

Zodra de bestanden goedgekeurd zijn en de betaling geregeld is begint de levertijd te lopen. Voordat je het aantal werkdagen kan berekenen, is het belangrijk om te weten wat de levertijd van het product is.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk producten en printwerk. Producten op maat of printwerk kun je daarom niet terugsturen. Printwerk en maat producten zijn gepersonaliseerd en niet weer opnieuw te gebruiken.

Is de order niet geleverd zoals je verwacht had door bijvoorbeeld beschadiging, productiefouten ? We horen graag waarom jij niet tevreden bent de order. Geef je klacht inclusief foto’s door via de mail naar info@facesigning.nl

Niet-gepersonaliseerde producten mag je terugsturen. Denk bijvoorbeeld aan kliklijsten en stoepborden. Neem ook hiervoor contact op met ons voordat u wilt terugsturen, wij maken een retour aan.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, moet je ons duidelijk aangeven dat je het product terug wil sturen. Dit kan bijvoorbeeld door ons een mail te sturen (info@facesigning.nl ). Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer.

Retouradres

Face Signing stuurt u een retouradres na goedkeuring van uw retour.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling die je tot op dat moment hebt gedaan zo snel mogelijk weer terug. Dit zal niet later zijn dan 14 dagen nadat wij de melding hebben gekregen. Deze kosten zijn exclusief leverkosten, maar een uitzondering van andere extra kosten die je mogelijk gemaakt hebt. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de order in eerste instantie ook hebt betaald, tenzij je specifiek anders vermeldt. Hier rekenen wij geen extra kosten voor. Wij mogen de terugbetaling wel uitstellen tot wij de producten hebben ontvangen, of tot wanneer wij bewijs hebben gezien dat de producten zijn teruggestuurd.

Wij helpen graag mee aan een goed printbaar bestand. Stuur een mail naar info@facesigning.nl met uw wensen. Je ontvangt altijd eerst een digitale drukproef ter akkoord. Pas na jouw akkoord gaan we bedrukken.

Het adres van een verzonden pakket kunnen we niet wijzigen totdat DHL een eerste bezorgpoging heeft gedaan. Nadien is het uiteraard mogelijk om het adres te wijzigen. Bij deze correctie brengen we € 15,- euro exclusief btw in rekening per zending.

Kun je het product wat je graag wilt bestellen niet vinden? Dan kun je hiervoor een offerte aanvragen. We maken heel veel op maat. producten. Of neem gerust contact op met onze klantenservice.
Face Signing biedt voordelige producten aan voor iedereen. Dat geldt niet alleen voor zakelijke klanten, maar ook als particulier bestel je eenvoudig jouw producten. Voor iedereen geldt dezelfde scherpe prijs.

Wij bieden op opmaak-, vormgevingsdiensten aan. Heb je toch een ontwerp nodig maar niet de mogelijkheid om er zelf een te ontwerpen? Bij sommige producten zoals parkeerborden is dat inbegrepen. Bij overige producten hanteren wij kosten voor het opmaken en vormgeven. Stuur een mail naar info@facesigning.nl met uw wensen voor een prijsopgave

Wanneer je je bestand aanlevert, kun je er altijd op rekenen dat wij automatisch of handmatig controleren of het voldoet aan onze aanleverspecificaties. Zo weet je zeker dat jouw bestand goed gedrukt kan worden!